14 januari 2011

Fredrik fyller 14

Klockan sju på morgonen den 14 januari blev Fredrik väckt med vacker sång. Han verkade ju väldigt glad och pigg :)

Hela dagen var det sedan skola och på kvällen ville han gå till Pressroom. Han var den ende i familjen som ännu inte varit där och ätit.

Fredrik botaniserade i menyn och kom fram till gravlax till förrätt och en riktig köttbit till varmrätt. Alla var väldigt hungriga för det var väldigt köigt i trafiken och regnet vräkte ner vilket inte gjorde saken bättre. Vi var mer än trettio minuter sena till restaurangen.


Med sig hade Fredrik sina kompisar Harrison och Jakob, två australiensiska bröder som bor i block G i samma condo som vi.

Det blev mycket fotande innan middagen. Snart åker Angelika hem också, på morgonen den sextonde bär det av hem till Stockholm igen.

Nu har Fredrik bott halva sitt liv i Malaysia och halva i Sverige. Han fyllde sju bara tio dagar efter det att vi kom hit till KL. Inte klokt så fort det har gått!
Nu har vardagslivet tagit fart igen med ett första planeringsmöte för Sweas världsmöte igår och ett vanligt styrelsemöte idag. Vi var sju tjejer som träffades hemma hos Monika.

På kvällen var vi hembjudna på lite vin till Angelika och Anna hängde med, men Fredrik valde att stanna hemma.

Bärbel har fått hit en väninna, Eva Durling, som reser runt i Asien just nu. Hon var också med i kväll. Hon har också mängder med år bakom sig som utlandsboende och har nu fått uppleva hur det känns att flytta tillbaka till Sverige igen.

Det blev ett par mysiga timmar innan jag och Anna skjutsade Eva hem. Imorgon är det dags för Fredriks födelsedag.