13 april 2013

Till Batu Caves med Sara

Tidigt igår morse körde jag Sara till 1 Utama där hon tog bussen upp till Genting för en heldag i nöjesparken. Vid halvtio på  kvällen var hon tillbaka igen och då satte vi oss och kollade på utröstningen i American Idol. Idag startade vi dagen med en tur till Batu Caves. Grottorna användes som gömställe under andra världskriget, men är idag ett stort hinduiskt tempel.


För att komma upp måste man klättra i en rätt brant trappa, 272 steg en väg! Trappan är kantad av apor.


Längst upp finns det stalagtiter som måste vara miljontals år och det är rätt mäktigt.


Efter grottbesöket åkte vi till Mont Kiara för att äta lite sushilunch. Sara hade berättat att hon älskade sushi och vi är ju glada att ha ett av KLs bästa ställen alldeles inpå oss! Väl hemma igen fick Sara ägna sig åt datorn och sina foton medan jag åkte iväg till Fredriks kompis Rai och hans föräldrar. De har bjudit in fyra killar till sitt hus i Spanien utanför Jerez i sommar, så vi behövde planera in lite datum m.m. På kvällen blev det sedan middag på Souled Out och massor av färsk frukt på balkongen. Det har varit roligt att ha Sara här för fastän hon är 30 år yngre och vi aldrig har träffats tidigare så har vi haft hur mycket som helst att prata om och tiden har bara flugit iväg. Det blev några jätteroliga dagar!


D skickade några foton igen på altandäcket som nu är helt klart. Bilderna talar för sig själva. Nu skall det bara målas en gång till.


Gillar att vi sparade vår lilla palm mitt i :)


Ser nästan ut som ett båtbygge.


Nu behöver vi nog beställa lite mer möbler...