10 mars 2009

Verkstad hemma

På söndag är det dags för Fun Fair i skolan. Det är en marknad där föräldrar och företag utifrån kan sälja sina produkter, dessutom händer det massa saker framför allt för de mindre barnen. Det brukar finnas hoppborg, ansiktsmålning, lotterier och mängder med andra saker. Jag brukar alltid stå och sälja mina halsband där tillsammans med Karin, men nu är hon i USA.


I alla fall har jag suttit och gjort lite halsband, måste ha lite nyheter varje gång, men så tog vissa material slut, så idag blev det en tur ner till Chinatown för besök i pärlshopparna. Man hittar inte allt här och priserna är mycket högre än i Kina, MEN det är betydligt närmare!! Sedan är det bra att gå runt och titta lite för att få inspiration, se vilka material som verkar köpas in mest nu, vilka längder som gäller m.m.





I Chinatown gäller det att avvika från Petaling Street, som är kopiornas Mekka, och ta sin in på lite parallellgator och bakgator. Då finns det hur mycket material som helst och man kan lätt gå in och botanisera, bara för att sedan upptäcka att man tillbringat nästan en timme i affären...Nu är lådorna fyllda igen - som om de inte var det innan???? - och produktionen går på högvarv. Man kan ju fråga sig varför man alltid väntar in i det sista ;o)


Anna hemma från skolan idag med halsmandlar i storlek som äpplen. Sov till efter 12, men behövde säkert det. Fredrik har nu gitarrlektion med läraren Keng här hemma. Det är nu elgitarren som gäller så jag tror jag stänger in mig på kontoret lite. Fredriks läxa var att skriva ner en lista med 20 låtar han vill lära sig och spela, så kommer Keng med musik och komp, sen är det bara att köra. Fredrik tycker det är helt super!!