06 juni 2024

Shopping av babysaker

Torsdag igen och ny uppdatering. Nu är vi framme i vecka 20 och halvtid. Spännande!


Anna och jag åkte in till stan efter att jag dammsugit huset. Vi gick till Baby World på Backaplan. De sakerna Anna och Erik tittar på är svenska och norska och billigare att köpa här, plus att de, i och med Brexit, får tillbaka moms.


Vi fick väldigt trevlig hjälp och Anna hittade mycket av det hon hade på sin lista. Bärsele från Baby Björn, wraps från Najell och lite andra saker. Säng och stol från Stokke var slut, men de skulle försöka få ner sakerna från en butik i Stockholm. Vi hoppas på det bästa.


Vi var lite hungriga och tjejen i butiken tipsade om ett gatukök i Sävedalen, Oves. Tydligen väldigt välkänt och när vi kom dit var det säkert trettio personer före oss i kön. 


Vi tog bara korv med bröd, men jag får hålla med om att korven var väldigt got.


Vi åkte sedan hem till pappa/morfar och tog en fika. Tänk om några månader kan vi ta ett foto med fyra generationer, precis som jag har med mormor, mamma, mig och Anna.


Michi var på Rörtången med Chris idag och fixade i ordning med vattnet, tomten och utemöblerna. Så skönt att kunna åka dit och bara vara. Det enda som är kvar nu är att städa husen.


Michi tog med dynan och den passade helt perfekt. Väldigt skönt med tanke på hur vi har burit först mönstret och sedan dynan hit och dit över hela världen.


Chris hängde med till Lerum och skall fixa i vår trädgård här imorgon. Anna och jag gjorde middag och lagade lax i sous viden. Det blir verkligen bra. Kul med en maskin som man använder!!


Thelma hittade till slut Shadow på Langkawi. Jag tycker att han ser ganska mager ut... Tur att hon är där och ger honom bra mat i några dagar. Grannarna i villa 3 ställer ut mat två gånger om dagen, men tydligen är Shadow mer uppe i djungeln nu och då blir väl inte maten densamma.


Thelma skall upp en dryg vecka i juli också vilket känns bra! Anders fick glädjande besked från sjukhuset idag att han får flyga hem till Sverige imorgon. Det blev lite trixande med att få resväskan från vår lägenhet till sjukhuset och det slutade med att Erik tog tåget in och överlämnade den. Väldigt gulligt av honom! Nu fick han också träffa Anders.