13 mars 2023

Sjönells på besök och trasigt tak

Morgonen började med ett besök av familjen Sjönell. De skulle till Mont Kiara-skolan och hälsa på efter alla år och kom förbi på en kaffe och för att se lägenheten nu när den har renoverats. Så roligt att vi hann ses en gång till.


Efter fikat bar det av till jobbet. Januaris bokföring och bokslut är nu klart. Det gäller att få gjort så mycket som möjigt innan vi åker igen. Har sagt till revisorerna att vi åker i slutet av april, men det lät tveksamt att de skulle hinna klart. Känns lite som om vi hamnar långt ner på deras lista varje år.


När vi gick och lade oss på kvällen fick vi bilder från Maidenhead. Tydligen har det blåst en del så en bit av vårt yttertak har lossnat och hänger och fladdrar. Samma sak hände ju hos Anna och Erik för något år sedan. Man undrar ju lite hur de har byggt husen... Brandkår och personal från managementbolaget kom dit och skulle fixa, men kunde inte göra något idag. Annas och Eriks flyg blev inställt från Sverige så de var inte på plats. Deras vänner, som bor längst ner i vårt hus, har extranycklar till dem och kunde hämta våra nycklar för att släppa in personalen. Nu har det området nedanför blivit avspärrat och imorgon skall byggnadsställningar upp för att taket skall kunna åtgärdas.


Farligt om det lossnar stora bitar och ramlar ner på personer eller bilar. Lite svårt att somna efter detta drama!