24 september 2012

En vanlig måndag :)

Här är det mycket som skall hinnas med innan det bär av till Langkawi igen. Först gällde det dock att jobba som jag brukar på måndagar. Skrattade dock gott för det var många som ville betala in pengar för Sweas kräftskiva och när jag nu befann mig på Plaza, som var lättillgängligt, så bara det ramlade in folk hela tiden. Det var ju bra i och för sig :)

Strax efter elva träffades Marjolein, Jeanette och jag på Starbucks och fikade. Roligt att uppdatera vad som hänt under sommaren. Kim skall börja i Australien efter jul och jobbar nu på Sibu Island på en resort i sju veckor. En annan av Annas kompisar hittade jag på Allison´s Place i väntan på skolstart hon också.

Vid tre-tiden var juli månads bokföring klar. Nu börjar jag skönja slutet på högarna! Stack då iväg för att fixa mängder med ärenden. Inköp av väggödlor på Allison´s Place, hämta lyktor på Ambiance, titta på lamport uppe vid Sri Hartamas shoppingcenter och hämta inköpta Tupperwareburkar. Mycket som skall på plats i ett nytt hem...

På kvällen hade jag bjudit hem Gunilla på middag. Jeanette skulle ut till KLIA och hämta en kompis. När hon väntat där i två timmar och ringde och kollade vart kompisen tagit vägen, visade det sig att kompisen meddelat fel dag och kommer imorgon istället. Det var bara att vända och åka hem. När Jeanette, lätt uppgiven, ringde och berättade detta blev hon genast inbjuden på middag hon också :)


Gunilla kom med en liten flaska skumpa för att fira att det var måndag och inget kunde väl få upp humöret bättre. Det är så fantastiskt roligt att träffa dessa vänner som man haft länge - även här! Jeanette fanns på plats när vi kom hit och Gunilla kom bara någon månad efter oss 2004. Tror vi täckte in de flesta samtalsämnena med många gapskratt emellan. En riktigt rolig kväll!!