23 augusti 2009

33 food hot spots in Kuala Lumpur

Förra söndagen, 16 augusti, blev vi inbjudna till en tillställning av Bukit Kiara Properties, byggfirman som lät bygga det condo vi bor i idag. De hade gett ut en bok som heter 33 food hot spots in KL. Det är en bok om olika restauranger i 33 olika distrikt i KL. Väl på plats fick alla som köpt en lägenhet en sådan bok plus att BKP bjudit dit 4 restauranger som var med i boken och bjöd på lunch. Jättetrevligt!



Hur många gånger har vi tänkt att vi skall gå ut och pröva lite nya retauranger och det blir aldrig av. Man går till de säkra kort man känner till. Nu gick vi genast hem och bläddrade i boken och har som ambitionsnivå att besöka en ny restaurang i månaden. Den takten borde väl gå att klara av.

Vi bestämde oss för att genast samma kväll åka upp till Solarisområdet i Mont Kiara och prova en kroatisk restaurang, Dubrovnik. Anna och jag provade en mixad grilltallrik, Fredrik tog pizza och Michi tog någon specialitet där de kom in med en grillvagn och flamberade kött vid bordet. Både gott och roligt att se på. Personalens service var fantastisk och det ordnades fram både det ena och det andra. Vi var alla nöjda med vårt första test av restauranger ur vår nya bok :o)