20 augusti 2020

Det blev inget bord levererat..!

Vi har lite lustiga bänkar här och var där vi tänkte att det kan vara fint med dynor. Gick runt och fotade dem idag för att sedan åka upp till en affär vi fått oss rekommenderat för att be dem komma och mäta och kolla tyger. Affären var stängd visade det sig, men vi fick tag i dem på telefon och nästa torsdag kommer de hem till oss.




Alldeles i närheten ligger den skandinaviska mataffären så vi passade på att hoppa in där också.


Vi var hemma lagom till lunch och efter att ha fått i oss lite mat åkte vi till en bra köttaffär som Bergins visat oss. Tyvärr var den stängd för elektriciteten funkade inte... Lite kul att den var holländsk.


Vi släppte av Erik hemma och åkte ner till stranden för att boka bord på Kala Kalua. Det visade sig att man inte kunde det utan vi får åka ner i tid när vi skall äta där.


Det var så fullt på alla uteserveringar vid stranden så vi åkte in till stan och tog en fika. Parkerade i det här garaget och jag kommer aldrig mer att klaga på malaysiska garage. Så hemskt!


Vårt bord skulle levereras idag. De kom och två stadiga män från Ukraina skulle bära upp det. De kom till våning ett av sex, bara för att konstatera att bordet var för tungt att bäras upp. Det fick åka tillbaka till affären och imorgon får vi åka ner och få våra pengar tillbaka.. Så trist!

På kvällen promenerade vi in till gågatan i San Pedro och åt på en holländsk/indonesisk restaurang. Erik var glad när Anna överraskade och beställde in bitterballen, eller hur det nu stavas :)

Kvällen avslutades sedan med glass på ett glasscafé som alltid är fullsatt. Mycket gott!