08 juni 2014

Gratulerar lille Johan

Michi fortsatte sitt arbete idag och framåt kvällen blev han färdig med allt tegel. Nu skall bardisken byggas samt lite hyllor och dekoration skall till. Det får bli nästa helg när han åker upp med Ingvar, Fredrik och fyra av Fredriks kompisar.



Jag gav mig ut på gräsklipparjakt idag igen och till slut hittade jag en. De hade den dock inte hemma utan måste beställa den så Michi får hämta ut den nästa helg.




Var förbi Lin och D också och gratulerade dem till lille Johan. Vi hade köpt lite babykläder till honom. När jag var där låg han och sov. Enligt malaysisk tradition skall de ett visst antal dagar efter födseln raka av honom håret. Det vägs sedan och man skall då köpa motsvarande hårets vikt i gram i guld eller silver och skänka till behövande. Vilken ovanlig tradition!




När jag kom tillbaka till huset hade Michi fått upp metallister på väggen och alla våra knivar är nu uppsatta. Så skönt att ha riktigt knivar!




När vi var hemma i KL igen ville Fredrik äta hemma och plugga det sista. Michi och jag åkte dock upp till Estilo för en sista middag innan jag åker till Sverige imorgon. Det var så gott!




Helt otroligt att det redan gått en termin och att det är dags att åka hem till Sverige ett par månader. Längtar nu efter alla därhemma och det skall bli så roligt att komma hem. Att dessutom få åka till Madrid och tillbringa några dagar där med Anna och få med henne hem gör ju inte saken sämre!