02 november 2014

Brunch och styrelsemöte på Hijauan

Imorse promenerade hela familjen iväg till B-Lab för lite brunch. Där inne mötte vi Angelika och lilla Stella som redan satt och drack kaffe.


Restaurangen var helt full till sista stolen och folk satt till och med vid baren och åt. Kul att det är en sådan succé.



Stella ville gärna sitta hos morbror Michi och kiknade av skratt när han kittlade henne. Det finns väl inget som är så smittande som ett kluckande barnskratt.


På eftermiddagen var det dags för AGM, dvs årsmöte här på Hijauan. Det var ett av de mest oorganiserade möten jag varit med om och en ordförande som mest stod och svamlade och skyllde på andra. Så dåligt. Dessutom tog det tre timmar. Tack och lov lämnar alla utom tre styrelsen nu och nya friska krafter kommer in. Fint när styrelsemedlemmarna sitter längst fram och läser och skickar sms medan deras kollegor står och pratar...


På kvällen gick familjen ut och åt för på Pizza Brava som Fredrik hade valt. Idag ville vi fira honom då han fått bra "predicted scores" från MKIS. Skolan lämnar de betyg de tror han kan få på sina IB exams i maj och dessa förutsägelser använder man för att söka in till universitetet. Nu är det bara kvar att skicka in alla ansökningar också!


Det blev en riktigt mysig familjestund. Nu börjar vi snart alla längta efter lite jullov. Det snurrar mycket nu!