18 februari 2014

Överraskningslunch för Jeanette

Förra veckan var Jeanette här och tittade på American Idol och då hade vi bokat in nästa träff till idag. Vad Jeanette inte visste var att jag hade fixat en överraskningslunch för henne med 21 vänner som tackat ja för att fira av henne. Det kändes precis som om hon inte hade anat det en sekund. Hon kom lite sent med tv-glasögonen i högst hugg, men ingen American Idol blev det.


Istället var vardagsrummet fullt med vänner från livet i KL.


Här har vi Ann-Charlotte, Susann och Mica.


Och här Seema, Eva S, Fay och Mariya. Det är fascinerande att ingen, trots alla luncher och bokklubbar, har försagt sig. Alla hade lyckats hålla det hemligt.


Thelma och jag hade fixat buffet med kyklingpaj, laxpajer, salami, rökt lax, parmaskinka, pastasallad, bröd, ost, färska vårrullar och friterade vårrullar. Med så många nationaliteter så har vi de som är helvegetarianer, vegetarianer som äter fisk och sedan de som äter allt.


Jeanette ÄLSKAR vårrullar i alla sorter så därför hade vi gjort lite extra.


Balkongbordet hade burits in så att vi alla kunde få plats vid ett långbord i matsalen.


Jeanette höll tal och berättade hur hon lärt känna var och en av oss.


Mica hade med sig en fantastisk kaka och likaså Anna-Karin, på nästa bild.



Till slut ordnade Joanne så vi grupperade ihop oss alla tillsammans för att ge Jeanette ett minne från lunchen.


Till sist avslutades lunchen med paketöppning och vi hade köpt tre olika antika skålar, fat och krus från 1460 och 1620-talet upplockade från havets botten av Sten Sjöstrand, en svensk dykare här.


Jeanette och Nasha stannade kvar en liten stund när alla andra hade gått och det var mysigt att ha tid att sitta och prata lite i lugn och ro. Lagom när de lämnade kom en servicekille för att serva vårt löpband, något vi inte gjort på länge. När han sedan gick var hastigheten helt fel, miles och km förväxlade och det blir till att ta hit en mer senior tekniker från Fitness Concept...