12 oktober 2017

Underbart att få träffa så många

När vi landade i Amsterdam hade vi en timme och en kvart på oss till nästa flyg. Det är inte så mycket med tanke på hur stor flygplatsen är och man skall igenom både security och passkontroll. Allt flöt dock på väl och vi var i god tid vid gaten. När jag gjorde mig i ordning för att gå genom gaten satt Michi och pillade med sin telefon. Det slutade med att jag kom med bussen ut till planet, medan Michi blev kvar på andra sidan och fick vänta på nästa. Ha ha.



Det blev sedan fullt program hemma. Jag blev så entusiastisk att träffa alla så jag glömde helt att ta fram kameran... Packade upp våra väskor, för vi flyger ju vidare till Marbella imorgon, och behöver inte ha med allt dit. När jag var klar åkte jag upp till pappa för en fika och en pratstund. 

Vid lunch så träffade jag Madeleine på Allum. Hon hade varit i Göteborg för att städa ur sin mammas lägenhet och det var så turligt så hon fortfarande var kvar när vi landade. Annars blir det nästan bara en gång per år som vi kan ses. Det blev två timmars non-stop-samtal. Så skönt att man aldrig kommer ifrån varandra!

På kvällen kom Thomas och Helene förbi en sväng också och hann stanna en liten stund. Så roligt att se dem också. Barnen får bli nästa vecka.

Efter middagen slocknade vi klockan tio. Rätt bra att vi höll oss uppe så länge. Så tacksam för alla vi fick träffa och att alla mår bra. Vi är långt borta och varje tillfälle man får ses är så härligt!