30 juli 2016

Fest hos Bergins

Idag var vi inbjudna till Bergins Brysselfest. De är ett stort gäng som var vänner när alla bodde i Bryssel. Nu har flera flyttat därifrån men de håller fortfarande ihop och träffas med jämna mellanrum. Denna gång var vi och Färnefalks även bjudna. Vi hade två av paren boende hos oss, Per och Inger samt Lotta och Anders. Festen började redan vid 12 på dagen med lunch. Anders hade fått problem med sitt internet och wifi fungerade inte på hans iPad så Michi fick göra blixtutryckning in till stan för att fixa till det. Som tur var så klarade han det utan koder...



En del tävlingar låg på schemat och vi delades in i fyra grupper. Första tävlingen var luftgevärsskytte. Riktigt roligt. Tror jag var 15 sist jag försökte! Thomas Färnefalk hade det hemma i sin trädgård.




Fick också beundrar Annikas lilla köksträdgård där hon till och med hade stora chilis!




Här har vi dagens värdinna med sin syster Kerstin.




Efter skyttet fortsatte vi i Bergins trädgård med crocket.






Så var det "fri lek" ett tag innan det var dags för middag. Här är Michi med Lotta Börjesson som just flyttat ner till Singapore.



Birgitta och Kjell hade ordnat ett fantastiskt kalas och det serverades skaldjur och ostbricka till oss alla innan dansen körde igång in på sena natten. Michi fick också fint pris efter att ha vunnit crockettävlingen!!!



Det blev ett foto med Ewa Nordström också. Hennes dotter Sandra är ju en nära kompis till Anna och hennes man var en av de första kunderna jag hjälpte när jag började i PK-banken för hundra år sedan. Liten värld! Det var dessutom flera av Brysselparen som har barn i London som känner våra barn.




Dansen avbröts med lite nattamat och framåt två gick jag hem och kröp ner i sängen. Michi kom någon timme senare. En mycket trevlig kväll!!!