17 maj 2014

En dag i Kepong

Dags för en rolig skylt igen. I förmiddags när Michi och jag var på väg till Kepong för att titta på fiskesaker och kakel så såg vi denna roliga skylt. En hudlinik där läkaren heter Ko Skin - koskinn! Var har han lärt sig sina saker???



Michi blev som ett barn i en godisbutik när vi kom in i fiskeaffären. Det blev ett nytt spö och lite annat inför resan med Ingvar i höst. Tror fiske passar Michi bättre än jakt :)



Var sedan och tittade i en kakelbutik som skulle ha lite spanskt kakel. De hade inte vad vi tänkt oss men däremot massor av barnkakel. Det har jag nog aldrig sett förut.





Vi åkte sedan vidare till Kota Damansara för att betala resten på bastun och gick sedan för att äta lunch och vilka sprang vi på då om inte Andreas och Zel.




Vi hittade också en prylaffär utan dess like. Vi köpte en vinöppnare, en miniräknare, gem och fyra tändare - allt till det facila priset om 15 ringgit!



På kvällen åkte vi upp till Solaris för att ladda med pasta inför morgondagens lopp. Det blev spaghetti med gorgonzolasås på Michelangelos. Mycket gott. Tidig kväll för vi måste vara klara klockan sex och åka in till stan.