24 januari 2011

I söndags, den 23 januari, bar det av ut till Rörtången för att kolla att allt var ok efter denna extremt kalla vinter. Vi har nu satt in en varmluftsväxlare och det var otroligt mycket bättre luft inne och inte en enda liten äcklig gråsugga. Tydligen gillar inte de när luften blir torr. Jippie!

Vi har också haft hjälp med att få gjort i ordning parkeringsplatsen, så nu kan vi köra in ordentligt med flera bilar. Bra när vi får gäster :)

Rörtången var väldigt vackert, alldeles vitt och gnistrande. Här är bilder från vår tomt och sedan nere vid havet. Det är inte ofta man ser is ända ut mot Marstrand!




Promenerade sedan över till Marie och Ingemar och blev bjuden på kaffe och hembakta bullar. När jag var där kom även Anders och Anna-Carin ut till Rörtången.

På kvällen var jag sedan hembjuden till familjen Nilsons. Det är ett aktivt program :) Jättemysigt att passa på att träffa dem så mycket det bara går när jag är hemma!

De båda kusinerna, Victor och Nicole, skickar hälsning till sina kusiner långt, långt borta.

Vi tittade på andra delen av Solsidan säsong två och satt och gapskrattade mest hela tiden. Den är så otroligt rolig. Hoppas den kommer ut på DVD lagom till vi är hemma i sommar så att vi kan köpa med den. Michi och jag hade väldigt roligt när vi såg säsong ett.