14 januari 2022

Fredrik fyller 25

Så var det dags att fira vår lille son som nu blivit rätt så stor. Helt otroligt att han fyller 25!!! Ett par timmar innan vi skulle åka in till London och fira honom lyckades jag sparka i lilltån i en stol i sovrummet och det har nog aldrig gjort så ont. Kunde överhuvudtaget inte stödja på vänsterfoten. Vi fick senarelägga resan till stan så att jag fick vila ett par timmar. Efter det kunde jag gå försiktigt, men det gjorde superont att ta på skorna. Inte mycket att välja på. 

Som de flesta här i London så gör man ett test innan man går ut och träffar massor av folk, så även vi. Skönt att få ett kvitto med jämna mellanrum på att allt är ok.


Vi träffades på Masons Arms på Maddox Street och tog en drink innan maten. Michi var glad över att ha två snygga tjejer brevid sig. Hjälpte lite mot tån.


Lyckades fånga Fredrik och Erik på bild också.


Efteråt gick vi till Goodmans på samma gata. Tack och lov väldigt nära. Där fick vi en presentation av de olika köttbitarna och hur de bäst skulle vara tillagade av vår kypare från Sardinien. Michi skojade och frågade om det inte var maffia där. Svaret var klockrent: Vi bara kidnappar folk. Maffia är Sicilien.


Han hjälpte oss så att vi kunde få ett foto på oss allihopa. Så roligt att ha.


Personalen lyckades också ordna fram en tårtbit efter att snabbt ha kollat upp hur Fredriks namn stavades plus hur många år han fyllde. Proffsigt!


Lucy skickade en rolig överraskning till Fredrik i morse. De stack fram bakom honom på varenda möte.


Pluto var inlämnad på hundcentret idag och man behöver ju inte betvivla att han tycker att det är kul.


Vilken fantastiskt underbar och rolig kväll vi fick. Roligt att vi är här så att vi hinner fira Annas födelsedag också. Det blir ute i Maidenhead.