18 juli 2015

100-årskalas för Robert och Karin på Bogösund

Efter frukosten hos Madeleine i morse fick jag sms från Malin och Felicia som hjälpte mig att sälja smycken på Rörtångens marknad idag när vi nu är ute och reser. De hade lagt upp allt så otroligt fint och var själva goda modeller för smyckena!!! Det gick jättebra för dem under dagen och det skall bli roligt att komma hem och få tacka dem.


Vädret på Rörtången var något bättre än här i Stockholm. Det var kallt och blåsigt när vi stod och väntade på Waxholmsfärjan vid Gåshaga.


Vi missade precis bussen till Bogesund men Michi pratade med Marika och Hasse som lovade att komma förbi och hämta upp oss. Det var en promenad på 6-7 km så det kändes lite långt med väskor att bära. Vi tog istället en lunch på Kabyssen innan Madeleine skulle ta färjan tillbaka. Precis när vi var klara kom Marika och Hasse körandes.


På Bogesund checkade vi in och fick hälsat på många gamla goda vänner från KL, men även andra vänner till Karin och Robert som blev nya bekantskaper. Klockan sex var det sedan dags för deras kalas att starta och temat var orientalisk klädsel. Vissa kände man knappt igen :)

Lee Eng och Hasse

Anette och Johan A

Karin och Jeanette

Michi och jag

Robert själv

Under middagen kom sedan en tjej, Maja, och dansade magdans för oss. Hon hade dansat i elva år!


Det blev också en hel del tal under middagen och här var det Anders och Jeanette som gjort bildspel och pratade.


Johan A, Jeanette och jag plockades sedan upp bland gästerna för att få en lektion i magdans och dansa för alla gästerna. Väldigt kul!


Maria och Tobias stod i baren och blandade drinkar till alla gäster.


När vi väl gick för att lägga oss var klockan redan halvfyra och det var nästan helt ljust ute.


Vilken fest! Fantastisk klädsel, trevliga människor, god mat och mycket dans. En helt underbar kväll!!!