13 juli 2017

Utflykt till Dyrön

När vi vaknade i morse så var vimpeln slickad mot flaggstången. Ingen blåst alls för första gången på länge. Helt underbart!



Vi bestämde oss så klart för en tur med båten och tog med Ulrika från Rörtången.



Vi gick till Dyröns badplats för att sola lite. En kall vind började nu smyga sig på igen så vi satt mest med kläderna på. Dyröns krog har stängt och är nu ute till försäljning.



Vi hittade dock skyltar för Lisas Café på andra sidan ön och traskade dit. Det blev lunch på bryggan.






På kvällen blev det middag hemma och sedan en sväng ner till Johnny Wallin, vars fru fyllde år idag. Jag var bara med någon timme och åkte sedan till Landvetter för att hämta Anna. Planet var en dryg halvtimme sent. Skulle landa 23.15 och var beräknat till 23.50 när jag kom fram. Någon hade tryckt på brandlarmet på det lilla tåget som går från terminalen på Stansted ut till gaterna så tåget stod still och passagerarna kom inte ut till planet. Jag passade på att ta en kaffe för att inte bli för trött för körningen hem.




Vi var hemma på Rörtången vid ett och då satt Michi uppe och väntade på oss. Det blev sedan massor med prat och helt plötsligt var det ljust ute igen och klockan var nästan fyra. Vart tog tiden vägen? Vi lär vara lite trötta imorgon...