29 september 2019

En lat och härlig söndag

Vi sov ut i morse och tog brunch på The Raft i Mont Kiara. De hade en surdegsmacka med avokado och kaffeglaserad bacon. Annorlunda och väldigt gott!




Vi var träningsklädda och redo för en promenad efter maten.



Vi gick till Publika och tog en sväng i mataffären. Där hade de en stor pall med Annas pepparkakor. Det var ju lite oväntat...




På kvällen gick vi till Enoteca för att fira att vi igår hade varit tillsammans i 34 år. Helt otroligt hur fort tiden har gått. Dagen är egentligen den 28 september, men igår var det ju kräftskiva. Det blev god italiensk mat.




Anna reste direkt från Washington till Utrecht. En lång resa där hon kom fram i fredags kväll. Nu har hon fått träffa Eriks föräldrar och bröder. Erik tog med henne på blomstermarknad och givetvis en fotbollsmatch med Utrecht. Gullig han är som hittar på så mycket!




Fredrik pluggar som en galning. På fredag den 4 oktober har han sin första av de femton tentor han skall göra för att få sin examen som kvalificerad revisor. De hade fråga på jobbet om de ville ha första tentan nu eller i november och Fredrik och hans kompis var de enda som valde att ta den nu. Han tyckte det kändes bättre att göra dem en och en istället för att ha flera i november. Rätt tänkt men tufft med tanke på hur många sidor de skall läsa in!!