16 september 2014

Nu funkar löpbandet med iFit!

När jag vaknade i morse gav jag mig i kast med vårt löpband. Det är kopplat till något som heter iFit och man kan ha tränare och göra egna banor. Nu har vi internet som funkar i gymmet så nu var det dags att registrera sig. 


Gjorde sedan två banor, en på Langkawi ner till stranden och en runda hem på 12 km och en från vårt hus i Lerum till Michis kontor i Partille på 10 km. Skall bli kul att testa dem sedan. 



Anna utlyste den fina tävlingen - Var är mamma...




På eftermiddagen gick Annas och mitt plan hem och vi träffade Fredrik, Michi och Tobbe på en ny restaurang i 1 MK som heter The Barn. Personalen var inte mycket att skryta med, men samtidigt var de så söta så man kunde inte bli arg på dem. Menyn var riktigt bra och maten vi fick in var jättegod. Här var det non-halal också så man kunde köpa in förrätt med italiensk skinka och annat gott.



Fredrik tog en spaghetti aglio-olio och den var så stark dock så han knappt kunde äta den. Han kan ändå äta VÄLDIGT stark mat.




Delar av köket låg ute i restaurangen vilket alltid ser väldigt trevligt ut.




De hade den här djupsinniga skylten på väggen... och ja... det stämmer väl fint :)



Barnen åkte sedan hem medan Michi och jag tog med Tobbe till Bricks and Barrels denna sista kväll i KL.



Jag beställde en ny drink, tycker alltid det är kul att prova något som jag inte riktigt vet vad det är. Då kom de in med glas, tändare och annat kul och helt plötsligt hade jag en drink som brann som tusan och då skulle man dricka den. Intressant... Den var i alla fall rätt god.



Imorgon sticker Tobbe tillbaka till Sverige och det känns som om vi har hunnit med rätt mycket de få dagar han varit på plats.