14 maj 2011

Pererik och Julitta har anlänt

Onsdagen den 20 maj åkte pappa tillbaka till Sverige och dagen efter kom Michis kollega från Sverige, Pererik, med sin fru Julitta för att vara en dryg vecka i Malaysia.

På fredagen tog vi med dem ner till Chinatown för lite shopping och god lunch. Vi gick till Old China Café. Det roliga var att vi där mötte Harriet med gäster och Anna-Lena med gäster, så tre svenska familjer hade kommit med samma tanke. Det är alltid roligt med gäster som gillar att prova ny mat!

Fredrik växer om morfar

Måndagen den 18 april åkte pappa med till Fredriks fotboll när vi skulle hämta honom. Fotbollskläderna de hanvänder har Soft Touchs logo på magen, eftersom företaget är med och sponsrar. Roligt när man ser alla killar med tröjor det står Soft Touch eller Colt på inför en match. Man blir lite stolt!

Fredrik har kommit in i en riktig tillväxtfas och har under de senaste månaderna vuxit så det knakar. Först växte han förbi mig och sedan har det bara fortsatt och fortsatt och fortsatt. Nu passerar han morfar som vi kan se på bilden. Det betyder att han nu är upp i ca 1,65. Nästa mål är pappa Michi.

Middag på Tony Roma´s

Nu var det söndag och hela familjen var samlad. Vi traskade iväg upp till 1 Mont Kiara för att äta middag på Tony Roma´s. Michi och Fredrik hade smusslat med ett litet paket de hade med till Anna. Det visade sig vara en mjukishaj som de hade köpt när de var i Dubai.

Då här glad blev Anna då. Man får skynda sig att få med dem på bild när de är så här söta tillsammans. Det är ju inte alltid så... ;)

Efter middagen var det dags att åka hem och fixa klart sista läxan inför morgondagen. Ingen rast, ingen ro.

Koreanskt i Sri Hartamas

Lördagen den 16:e hade pappa tänkt ta ut oss på middag, men så skulle Fredrik på övernattningskalas, så det blev inte hela familjen så vi sköt upp det. Då valde vi restaurang istället och gick till ett koreanskt ställe som Michi varit på tidigare i Sri Hartamas.

Man beställer in flera olika sorters kött, får in massor av olika tillbehör och har en kypare som står och grillar allt.

Det är alltid roligt att äta mat där man får hålla på och pyssla lite.

Efter middagen tog vi oss upp till Delin i Shoplex och tog en flaska vin och en ostbricka.

Det blev en supermysig lördag. Det gäller att utnyttja tiden när pappa är här :)