20 februari 2016

Grillfest med Langkawivänner

Mysigt nu när Michi är på plats också. Vi hade inte så mycket inplanerat idag mer än till kvällen och det var skönt att ta det lugnt. Lite extra glad blev jag när jag äntligen fick syn på ett par av de svartvita aporna. De kommer inte så ofta längre.




Till kvällen hade vi bjudit in våra grannar Mario och Dini samt våra vänner Greg och Yvonne på grillning. Tyvärr kunde inte Mario och Dini komma till slut så vi blev bara fyra. Michi var i alla fall väldigt nöjd när han fick använda sin brasilianska grill igen med massor av olika godsaker!



Det är alltid spännande att prata med Greg och Yvonne då de bott här i närmare åtta år och känner till hur det mesta funkar på Langkawi. Jag nämnde incidenten i mataffären igår och de bara skrattade. Tydligen drivs matbutikerna här av kinesisk maffia. De har mutat alla som ger tillstånd till butiker så när bland annat Tesco sökt tillstånd för att öppna butik här så har de fått kalla handen. Uppenbarligen inget att hoppas på då. Får ta med mig saker från KL... Man blir galen!

Det blev en riktigt trevlig kväll och det är roligt att vi har fått så goda vänner på Langkawi!