29 september 2009

Anna spelar fotboll i Delat 25-26 september

Den 25 september bar det av för high-school-laget i fotboll till Delat,vid Penang. De skulle upp och tävla mot tre andra skolor, en från Penang samt två andra internationella skolor från KL: Garden International School och International School of KL.
Bussen avgick tidigt med 14 tjejer och deras två lagledare, Ms Joe och Ms Kate Harvey.

Första dagen, på fredagen, spelade tjejerna bara en match och det var mot skolan i Penang där de vann med 2-0! Efteråt gick de ut och åt gemensam middag. Lagledarna syns i spegeln :o)

Dag två blev sedan fylld av matcher mot de andra tre skolorna. Totalt gjorde MKIS sex mål, varav Anna fick in två. Bra gjort! Detta ledde till att MKIS tog sig till finalen där de mötte Garden International School. Det blev en nagelbitare till final. Efter hela matchtiden stod det noll-noll vilket ledde till förlängning 2 x 5 minuter. Efter förlängningen stod det fortfarande noll-noll och det gick till straffar. Efter de obligatoriska fem straffarna var stod det 1-1 och var fortfarande oavgjort, och därefter lyckades Garden skjuta in sin nästa straff och tog hem finalen.



Allla var helt slut och somnade nog gott i bussen hem. Resan från Dalat ner till KL tog ungefär fem timmar. Bra jobbat tjejer!!!