12 juli 2012

Fönsterskrapning

Måndag morgon bjöd för en gångs skull på lite soligt väder. Fredrik fick jobba lite igen. Han sparar till en bärbar dator så alla pengar in är bra! Idag skrapade han fönster och det var burspråket, köksfönstret och Annas överliggare på hennes altan. Det var många timmars jobb.



Michi och jag tog med Anna in till stan och lämnade av henne och åkte sedan ut till Lerum för att fixa lite saker. Först var jag på mammas grav och rensade lite. Var sedan i huset då Michi behövde en slipmaskin för att fixa till det sista på fönstren. Vi passade också på att åka upp till pappa och säga hej.




Han visade oss sin grävlingsfälla. Vi undrade om han verkligen haft så mycket problem med grävlingar och han berättade då att han en morgon hittat 140 hål!! Michi åkte sedan ut till landet och hjälpte Fredrik, medan jag var kvar i stan fram till femtiden. På kvällen skulle vi laga indisk mat, men med tanke på den kalla temperaturen denna sommaren hade kycklingen inte tinat trots flera timmar ute, så istället åkte vi iväg och köpte pizza. Det var helt groteskt stora pizzor de hade och tre pizzor var alldeles för mycket. Det lär räcka till lunch imorgon också...