03 april 2018

Fjärde skiddagen

Vi skrattade gott när vi kom upp med gondolan till toppen och såg den här bilden. Här i Japan finns det björn och tack och lov ligger de i ide när vi är här. Snart kommer värmen och då också björnarna. Förra året var det ett par av skidlärarna som sett dem...


Det har verkligen varit varannandagsväder. Idag var det supermycket dimma igen och lite blandning av regn och snö i luften. Inte lika kul. 


Alla skyltar är på japanska så de hjälper inte direkt till för att hitta i systemet när man inte ser något...


Efter ett par åk på toppen valde vi att åka nere i de lägre backarna och där träffade vi på Fredrik och Victoria. De lyckades ta ett kort på oss i liften.


Det var riktigt skönt att komma in och äta lite lunch i värmen.


Det blev ett par timmar drygt till i backarna efter lunch. Vi hänger i tills liftarna stänger i princip.


Himlen blev allt mörkare och snöflingor började falla igen. Lovar ju gott inför morgondagen!


Vi gav inte upp utan fortsatte lite till.


Till middagen var det japansk meny med massor av goda sushi och spännande maträtter som vi aldrig hade sett tidigare. Maten har verkligen fått ett lyft sedan förra året!


Victoria har haft det lite svårt med stark mat så vi har tränat henne de här veckorna. Nu klarar hon lite mer faktiskt :)


Nur hittade några japanska efterrättskakor som kallades sesambollar. Såg lite skumma ut, men var faktiskt rätt goda.


På kvällen såg vi på show igen och idag var det OS-grenar. En av killarna i skiduthyrningen, Marco, är så hysteriskt rolig, med en kroppshållning som är helt galen. Det blir många skratt.


Vi badade i utomhusjacuzzin idag igen. Härligt, men man blir rätt mör. Alla somnade gott!