18 november 2017

Michael Bolton och träff hos Hurtigs

Michi och jag tog oss en tur till Bangsar South idag för att hämta upp våra nya företagsstämplar och sedan åkte vi ner till KL Sentral. Alldeles vid kontoret finns ett shoppingcenter som heter Nu. Vi gick runt på varje våning för att kolla vad som finns och det är mycket. De har bio, gym, bowling, massor av restauranger och affärer. Vi tog lite lunch på Coffee Bean när vi tröttnat på att gå.


På kvällen var det bokat konsert med Michael Bolton. Det var ett helt gäng som skulle gå, alla damer förutom Michi. Vi var hembjudna till Helen och Ola på en fördrink och lite tilltugg innan. Herrarna avstod Michael Bolton och stannade hemma.


Michi fick fota oss alla framför en stor plansch med Michael Bolton.


Och jag fick ta kort på Michael och Michael.


Det var fullsatt nere i konsertsalen i Convention Centre nere vid KLCC.


Så kom 64 år gamle Michael Bolton ut på scenen. Han har fortfarande en väldigt bra röst och var riktigt rolig och underhållande mellan låtarna. Det kommer så få artister till Malaysia så man är lite svältfödd. Efter konserten bar det av hem till Helen och Ola igen för lite vickning. Trevligt!


Anna och Nur tog tågen från London till Paris i morse vid sextiden. Det tar bara ett par timmar. Helt otroligt! Nu skall de stanna till imorgon och tar kvällståg tillbaka.


Första gången i Paris för Anna och jag bad henne skicka lite kort. Nostalgi - 31 år sedan jag och Madeleine bodde där en sommar. Anna tyckte det var jättefint.


Hon hittade också en Le Creuset-butik och storhandlade inför när hon skall bo själv. Ser ut som att köket kommer att vara välutrustat.


Fredrik har mest pluggat och skrivit uppsatser nu. Känns som om det har varit väldigt intensiv skoltid. Tentorna klaras av en efter en och det är skönt för varje som går att bocka av! Tredje terminen av sex nu och varje tenta blir mer och mer värd avslutbetyget.