31 januari 2021

Besök hos grannarna

Murkillarna är här hela dagarna nu. Sladdar dras genom hela trädgården och ut så att de kan få el för att såga isär tegelstenarna. Vart man vänder sig är det folk. De skall vara klara till torsdag nästa vecka. Det ska bli spännande att se hur det blir!

Michi och jag tog oss en tur in till Kuah idag. När han hämtade TVn igår så fick han inte tillbaka sladden så den fick vi hämta nu. Även denna gång blev vi skickade mellan butiken och verkstaden. Fniss.


Vi var också inne i en affär som klär om möbler. Vi har två parasoller som möss gnagt hål på och sedan har vi två sänggavlar som behöver kläs om. Det var här vi fixade stolarna till vår "man cave" och de blev ju jättebra. Affären ser inte mycket ut för världen...

Den här lappen fick vi levererad av ett motorcykelbud idag. Alla kämpar desperat nu då folk inte kommer till butikerna. Kreativt i alla fall.


Nu har muren kommit så här långt. Michi var ute och mätte med vattenpass och den är spikrak. De använder linor som mätteknik och det verkar fungera bra.



Vi blev inbjudna till grannarna idag på lite ostbricka i trädgården. Roligt att sitta ner och prata lite mer med dem. Hon har varit modell i Malaysia i början på 2000-talet och gick catwalks för Dior och de andra stora märkena. Han var DJ och tekniker på många sådana event och det var så de träffades. Lite kul. De är väldigt trevliga och roliga på brittiskt manér.


Anna och Erik börjar få ordning hemma och har börjat tejpa upp för var de ska ha sina möbler och vad de kan få plats med. Spännande!


Fredrik fick veta idag att testningen på Landvetter Hotell har kört ihop sig så han måste nu in till stan och ta ett test max fyra timmar innan flyget går. Tala om stressigt! Särskilt för någon som inte är van att åka runt i Göteborg, helst i vintertid. Dessutom utlovar de snö imorgon. Det är bara att hålla tummarna. Som mamma kan jag ju säga att till och med jag blir stressad av detta. Hoppas återkomma med goda nyheter imorgon!