28 mars 2020

Earth hour i världen och sommartid

Idag var det Earth Hour och över hela världen skulle man stänga av all el mellan 20.30 - 21.30. Just nu har nog folk annat att tänka på för det var ljus på i alla hus.


Får lägga upp lite roliga saker här också. Det behöver vi dessa dagar!


Gör mina listor varje morgon och det blir fullt schema. Idag var jag inte ute och gick. Har fått ont i vänster lårmuskel några dagar så tänkte det var bäst att vila benet lite. Annars fortsätter plocket med tvättstugan, jagar rörmokaren som gått upp i atomer, tvättar ett par fönster varje dag och pratar mycket i telefon. Till middagen var det date med pappa igen och vi åt goda räkor.


Michi och Thelma var iväg och handlade igen. Nu var det både mask och handskar på.


Både ut ur condot och in i affären skall tempen tas.


Michi har också startat lite grupper nu med sina kompisar som sitter själva. Anders sitter i Almaspuri, Keith i Shanghai, Peter i Damai och Michi i Hijauan. Det går bra ändå!


Malaysiska staten går nu ut och ger alla användare 1 GB internet gratis varje dag för att alla skall kunna hålla kontakt med nära och kära.
Michi har nu lärt Thelma att spela kort, sjuan, så att de har något att göra. Hon kommer att ha många nya färdigheter när detta är över :)