12 januari 2019

Härlig dag hemma med avslutning på St Regis

Vi hade en vattenmelon i kylen som det var dags att använda och den fick bli dagens juice till frukosten. Väldigt fin färg!


För första gången på länge tog vi oss äntligen upp på berget igen. Ett hus är klart nu och ett annat har börjat byggas. Vi träffade en tysk, Berndt, som är ägare till hus nummer två.


När det var dags för middag hade Michi bokat in oss på St Regis. En kock från Labyrinth, en Michelinkrog i Singapore, var gästkock den här helgen och lagade mat tillsammans med St Regis egen franske kock. Något att se fram emot!


Det var en lång meny som kom med vin som passade till.


Som alltid blev det ett besök i baren på utsidan innan middagen. Så vackert i solnedgången.



Fint när mörkret sakta smyger sig ner över Langkawi.



Middagen inledde med Tattinger champagne. Inte så illa!


Det är alltid spännande att få in brödburken. De har olika citat i och det här var ju bra!


Därefter började maträtterna trilla in. Vissa föredömligt små med tanke på hur lång menyn var.


En bit wagyu kom in någonstans mitt i. Väldigt gott kött!


Roligt sätt att servera olika små munsbitar av desserter.


Vi var rätt mätta kan jag ju säga när vi åkte hemåt igen, men vilken upplevelse!