26 december 2014

Ishockey och middag hos pappa

Redan annandagen och dags att slänag ut granen och ta bort alla julsaker. Det blir alltid så otroligt tomt och mörkt när man gör det...




Anna och Fredrik åkte in till Allum efter frukosten för att gå på rean och Fredrik handlade lite kläder. När de kom hem hade de med sig en semla till mig. Jag gillar normalt inte kakor, men en semla med varm mjölk, lite kanel och socker är allt väldigt gott att få någon gång per år.




På kvällen var vi hembjudna till pappa och Gudrun på middag. Michi kom direkt från Martin och Emma där han varit och sett på en Frölundamatch tillsammans med Lars och Mats.




Det blev först lite glögg och jag fick skriva ut alla våra boardingkort. Vår skrivare hemma har slutat fungera så det är tur vi har morfar :)




Fredrik hjälpte till lite i köket och fixade pressad potatis till fisken morfar lagade.



Det blev torsk med räkor gratinerade i ugnen. Otroligt gott med lite fisk efter all julmat. Det blev en riktigt mysig kväll! Helene och Thomas kom över framåt niotiden och fick sina biljetter och boardingkort. Tänk att vi äntligen skall resa tillsammans till Malaysia!!!