17 januari 2017

Styrelsemöte med Swea och Laila och Kees kommer

Lite mer Swea idag. Nu var det dags för årets första styrelsemöte. Vi samlades på Café Creme på Mont Kiara Plaza. Jag har inte varit där tidigare. Det var litet och mysigt och med riktigt gott kaffe. Ulrika beställde in te och fick till och med in en liten timer som talade om när tesilen skulle upp ur koppen. Avancerat!


Vid ett var det dags att åka ner till KL Sentral och hämta Laila och Kees som kom från Holland. Anna och Laila var jättenära kompisar här i KL och Laila var hemma hos oss hur mycket som helst. Så roligt att ha henne tillbaka. Hon och Kees skall resa runt i Asien och tillbaka till Europa i  början av juli. Kees är i slutstadiet av sin läkarutbildning och skall göra sex veckors praktik i Vietnam. Då åker Laila till Sri Lanka och jobbar på ett projekt med havsköldpaddor. Spännande erfarenheter för båda!


Fick äntligen köpt en ny brödrost också. Den gamla rostade bara på ena sidan nu och blev svampig på andra så det var dags. Hittade en brittisk variant som både var bra och snygg!


På kvällen blev det middag hemma. Kyckling med cashewnötter och chili så det blev lite asiatisk touch nu när de flygit in från Europa.