03 maj 2019

Mysdag med Anna

Har börjat släktforska lite efter det att jag fick mitt DNA-test. Pappa har ju gjort mycket på sin sida som vi kan jämföra i sommar. Har även hittat andra som släktforskar på den sidan, som till exempel en pyssling till mig som jag inte kände till. På mammas sida hittar jag inte någon mer, men tänkte försöka göra lite för att ha lite mer kött på benen när jag träffar Bertil i juni. Då finns det något att bygga vidare på.



Var imorse uppe hos Karen Loh som säljer det gamla porslinet. Sten Sjöstrand som dök och hittade tio båtar utanför Malaysias kust har nu sålt sitt bolag till Kina och Karen sålde ut det hon hade. De små krusen är från en båt som sjönk 1460. Helt sanslöst att man kan köpa och äga något sådant...




Köpte även en inramad kruka i box som kommer att vara jättefin på kontoret och symbolisera ett gammalt bolag med kontakter i Kina.




Anna och jag hade mysdag idag, denna sista heldag hon är här för den här gången. Vi startade med lite pedikyr upp på You´nique Nails och sedan blev det shopping i Midvalley Megamall. Det var riktigt länge sedan jag var där!



På kvällen fick vi anledning att korka upp champagnen för vi fick äntligen slutligt besked av våra advokater att försäljningen av Cendana hade gått igenom. 




Anna gick ut efter middagen och träffade Nur och Sophie Ritter, som är här från Dubai. Sista natten med kompisgänget här.