19 januari 2015

Anna provar glasögon

Ny vecka och jobbvecka. Nu blir det nog till att börja jobba i princip varje dag för att få till det med ansökningarna vi skall få in till MDEC. Väldigt mycket siffror, femårsprognoser och annat som skall göras...

Innan jobbet åkte jag med Anna till olika ställen för att kolla nya glasögon. Det är så mycket billigare här än i Sverige. Vi startade med Tropicana City Mall men där hittade hon inga bågar hon gillade. Nästa stopp var Sri Hartamas. Ett femtiotal bågar plockades fram men inga föll i smaken där heller. Då var jag tvungen att gå till jobbet och Anna åkte själv vidare till Ikano Power Centre.


Till slut kom det ett litet foto från henn och ett par bågar och glas var äntligen beställda :) Det blir jobbigt att ha linser hela tiden och hon ville ha ett par glasögon som hon kan använda i skolan och då vill man så klart känna sig snygg.

Thelma åkte tillbaka till Filippinerna idag efter att ha varit här i två veckor. Hennes mamma gick tyvärr bort den 14 januari så nu blev det till att åka tillbaka till begravning och fixa med allt som hör till. Inte roligt för henne. Vi hoppas att allt går bra!