05 april 2011

Swea Världsmöte dag 4, 19 mars. Carcosa

Andra utflykten denna dag var till Carcosa. Denna gamla kolonialbyggnad var en gång guvernörsbostad när engelsmännen var här.

Ett 40-tal tjejer begav sig med buss och taxi hit för att dricka afternoon tea.

Det är ingen risk att man går hungrig därifrån. Det är små sandwichar, kakor, scones och jordgubbar med grädde.

Här har vi bland annat fyra tjejer från Singapore. De brukar komma en rätt stor grupp till alla våra regionmöten här varje år. Kul med sådant engagemang!

Afternoon tea börjar klockan tre och vid strax efter fem var alla tillbaka på hotellet igen. Rätt mätta gissar jag, men det var bara att ladda om inför festmiddagen.

Swea Världsmöte dag 4, 19 mars. Chinatown

Samma dag som årsmötet hade vi en morgontur till Chinatown. Jessika ledde denna tur tillsammans med några värdinnor. Intresset var stort. Det inte Jessika vet om Chinatown, är nog inte värt att veta. Rundturen började med en promenad från hotellet och gick genom Little India vidare ner till Chinatown. Det finns mycket att titta på!

I Central Market fanns också möjlighet att prova på fiskspa och det är inte många som kan hålla sig för skratt första gången, för det kittlas något enormt.

Naturligtvis hanns det också med lite shopping som sig bör. Chinatown är ju ändå ett shoppingparadis för de flesta, med allt från billiga kopior till fina väskor, smycken, stenar och kläder.

Framåt lunch tid bar det av tillbaka till hotellet igen med en varm promenad.