09 juni 2021

Mer saker för visumet

Nu är det fler små gosedjur som får ta farväl . Som tur är så har ju Thelma släktingar i Filippinerna som gärna tar emot spel, gosedjur och kläder så det är bara att ge till henne och så sparar hon det hon vill ha. Känns bättre än att slänga.


Idag på morgonen fick vi mail från Talent Corp som behövde uppdateringar från oss. Först av allt behövde de kopia på alla sidor av det pass där vi fick vårt första Talent Visa. Helt ok. Sedan behövde de att personalavdelningen på STIL Services måste stämpla och godkänna Michis gymnasiebetyg. Det var redan vidimerat av våra revisorer så man kan ju undra varför. Skumt! Så fort man behöver skicka in något för visumet så börjar räkningen om på 21 arbetsdagar och man är tillbaka på ruta ett.


En hel garderob i TV-rummet blev rensad idag. Två kvar av fyra. Imorgon blir det en hemsk garderob fylld av spel, kortlekar och dataspel. Inte lätt att rensa ut allt. Vissa saker är ju barnens gamla och svårt att veta om de ska ha alla spel eller inte... Funkar de ens fortfarande?