13 maj 2012

Lille Harald döps

I dag, lördag 12 maj, var vi bjudna på dop för första gången här i Malaysia! Maria och Magnus fick för ett år sedan sin tredje son, Harald, och nu var det dags för honon att döpas. Han har precis lärt sig gå och hade klarat av 20 steg nu! Halvtre startade dopet och vi kände oss väldigt hedrade att ha blivit inbjudna!



Vi var totalt tre familjer som kom. Det var Josefin och Jens med sina små tjejer, Jeanette och Anders och vi.




Det är nu en ny präst nere i Singapore, Gudmund Erling, från Göteborg och det visade sig att vi båda gått på Rudebecks och kom att prata om våra gamla lärare som t.ex. Roland Mattsson vi båda haft i svenska!




När det var dags för själva dopceremonin radade Alva, Vera, Hugo och Filip upp sig längst fram.




Lille Harald var jätteduktig och inte ett knyst hördes ens när han fick massor av vatten över huvudet.






Det blev en jättefin ceremoni där vi fick sjunga ett par psalmer och prästen spelade gitarr till. Trevligt. Maria och Magnus läste upp ett par dikter också och det var väldigt stämningsfullt!




Efteråt blev det kaffe med små minimuffins från Milkwonderland samt tårta som smakade riktigt svenskt.





Michi och jag blev var ända till sextiden och åkte sedan hem och lämnade bilen. Härom veckan var Michi ute med Remko som tog med honom till ett relativt nytt ställe i TTDI som hette 42 East. Ett ställe som serverade fläskkött! Nu tog Michi med mig dit och vi hade en jättemysig kväll. Restaurangen var överfull och vi var nästan de enda vita där vilket bara gjort det ännu roligare. Vi fick sitta i baren och pratade mycket med personalen som skojade med oss och ordnade stämningsbelysning och levande ljus...




Vi åt väldigt goda revben, riktig Carbonara med bacon och lite smårätter innan. Dit kommer vi definitivt att åka tillbaka!