06 april 2014

Fotografering av halsband och middag på Momotalo

Har varit flitig idag och fotograferat flera av mina halsband. Anna hjälpte mig ju med en Facebooksida, så nu får jag lägga upp bilder med jämna mellanrum för att visa vad jag har. Gick runt poolen och hittade lite olika platser att fota på. 


Påbörjade också ett projekt som lär ta några dagar... Har tänkt på det i flera år utan att det har blivit av. Jag tog ut allt material för halsband ur en garderob och spred ut på golvet som blev fullständigt täckt.


Michi brukar säga - vad ska du göra med allt material du har? Jag kan i viss mån förstå honom...


Då hade jag fortfarande inte tömt de två hyllorna i nästa garderob. Oj då! Nu skall det sorteras in med sötvattenspärlor på en hylla, andra stenar på en, metall på en annan. Det blir nog fantastiskt när det blir klart och jag kommer inte behöva springa och köpa material för att jag tror det är slut. Istället kommer jag snart veta EXAKT på vilken hylla sakerna ligger. Tur att Michi inte kommer hem förrän nästa måndag :)


På eftermiddagen kom Claudia hit och skrattade gott åt allt på mitt golv. På kvällen gick vi tre ner till Desa Sri Hartamas och åt middag på Momotalo. 


Det är nästan alltid Cat som kommer och hjälper till vid vårt bord. Hon är som en kompis nu efter alla år och det är alltid roligt att träffa henne.


En bild fick vi ta och skicka till Anna med hennes favoritsvampar.


Fredrik hade beställt mycket och Claudia är inte så stor i maten så vi fick avbeställa ett par saker. Inte likt oss. Jag är dock inte lika hungrig nu för tiden. Tror att fastedagarna krymper magsäcken lite. Nu har Michi en vecka kvar i Sverige och nu blir det reser av till södra Sverige. Han har knappt varit hemma.