28 februari 2022

Dags att köra igång igen

Nu är det dags att kavla upp ärmarna igen. Idag hade jag fått hem Jimmy för att titta till vår lilla TD. Den har fått stå stilla i närmare två år i och med att vi blev fast i Europa med mera. Nu ville den inte starta och trots nytt batteri gick den inte att köra iväg. Jimmy fick fixa bärgare. Nu skall han fixa iordning den så att den blir säker att köra igen.


När Jimmy åkte tog jag mig iväg till Kota Damansara och ett besök i Tsen Lightning. Nu var det dags att köpa in badrumslampor. Det blev sex stycken infällda spotlights till tre badrum. Köpte även en extra lampa som jag skall ha i en vrå med blommor under.


Ägaren skall också komma hem och kolla på lägenheten och komma med lite tips. Kan bli kul!


Färden gick nu tillbaka till Almaspuri för att träffa byggledare Nasrul och gå igenom var lamporna skall vara. Killarna som fixar alla Eubiq-kontakter var där och fixade det sista.


De som skulle hämtat alla sopor från Signature Kitchen har fortfarande inte dykt upp. Nu är det onsdag som gäller. Vi kan inte måla rummet förrän allt skräp är borta.


Sista stoppet idag blev DBKL, dvs skattemyndigheten kan man säga. Hämtade blanketter för att adressändra våra räkningar från dem så att de kommer att gå till Almaspuri istället för Hijauan.


Väl hemma gick jag igenom lådorna i en bänk vi har i sovrummet. Nu gäller det att rensa och fixa. På kvällen blev det också ett boxningspass. Behöver jag säga att jag var rätt trött på kvällen..?