27 februari 2022

Slö söndag

Idag blev det en riktig engelsk frukost/brunch på Casa här brevid. Michi älskar att få sin korv på en söndagfrukost :) Själv tog jag en Croque Monsieur. Helt ok, men de använder ju aldrig rätt ost så smaken blir inte som i Frankrike. Svårt att få tag på här gissar jag.


Det blev sedan en väldigt skön söndag hemma. Vi gjorde absolut ingenting. Lite tv, läste en bok, målade på min tavla, vilade lite. Det var precis vad vi behövde. Nu kör vi igång igen imorgon. Måste åka runt till massor av ställen för att adressändra, saker skall köpas in till Almaspuri och packning måste påbörjas. På kvällen gick vi till Mont Kiara 163 för att äta middag. Så här ser det ut när man skall gå in. Det känns dock som om skylten måste uppdateras. Numera behöver man inte isolera sig även om man har haft "close contact" med någon, däremot måste man göra ett antigen test dag 1 och 3 tror jag. 


Michi blev inbjuden till en pokerkväll. Han fick då kommentaren på whatsapp: "Anki får gärna följa med också, bara hon inte stör när vi spelar". Vill inte publicera konversationen för där står ju namnet. Jag har inte skrattat så mycket på länge. Tror inte jag kommer att gå... Vet inte om jag fick vara med att spela heller...