26 september 2022

Äntligen dags för min första stepp-klass

Idag fick vi äntligen hit en kille som kunde fixa vår ugn. Han fick byta två element i den men nu fungerar den bra. Däremot dömde han ut vår spisfläkt som knappt går att få upp eller ner. Nu har vi bokat service på den också. Alla garantier går ut 20 november i år så det gäller att få saker gjorda...


Har hittat lådor till våra handfat på nätet så på onsdag skall jag till Reading och titta på dem plus se om jag kan hitta ett badrumsskåp modell lite högre också. Sakta, sakta faller allt på plats.


Idag var vi och fixade ett engelskt nummer till Michi. Han skall resa till Liverpool imorgon med tåg och blir så beroende av wifi. Det är lättare med ett inhemskt nummer så vet man att allt funkar hela tiden. Han var iväg och tränade med en personlig tränare idag, men jag tog mig en tur in till London. Det är lite kyligt i luften nu och man känner att hösten är på väg. Just nu är det som bäst: Hög, klar luft som nästan är lite krispig. Helt underbart!


Jag var iväg och handlade lite blommor idag plus en medelhög Dracena. De klarar sig med bevattning en gång i månaden så det skall väl fungera. Måste bara köpa en kruka också.


Dags för mitt livs första stepp-klass. Jag har alltid tyckt att det verkar så otroligt roligt och när jag hittade på internet att de hade en prova-på-klass inne i Marylebone så slog jag till. Kom lite tidigt in till stan, men fick då en liten promenad med Fredrik innan han skulle hem till Lucy. Klassen var en timme mellan åtta och nio på kvällen och det var verkligen så roligt som jag trodde. Det blir nog en investering i ett par skor.


Michi var hemma och fixade en gryta som han bjöd Anna och Erik på. En korvgryta, så klart :) Jag fick mig en portion när jag kom hem och den var riktigt god!


Så mycket vi har hunnit med på dessa fyra månader här i Europa. Roligt också att testa nya saker. Det är aldrig för sent!