30 april 2014

Valborg och hemresa för mig

Imorse när jag skulle upp på berget igen smög jag in på vår grannes tomt för att fota hans hemska pool. Den är helt grön och har massor med grodyngelbon längs med hela kanten. Nu håller de på att röja upp på tomten så förhoppningsvis kommer det också en poolrengöring snart.


Lite finare vy upp på toppen. När man väl står det glömmer man hur jobbigt det var att komma upp.


Väl nere såg jag att vakten hade på sig tröjorna Michi tog med från Sverige sponsrade av Projob. Patrik var ju här för ett tag sedan så han tyckte det väl var kul att hjälpa till lite. Här är armen med Soft Touchs logo...


... och här har vi Projobs reklam. Stackars vakt. Han såg lite undrande ut när jag ville ta kort tills jag hade förklarat varför :)


Jag skulle ha flugit hem kl 12.25 idag men flyget blev inställt och jag blev ombokad till fem istället. Sedan gick inte planet förrän sex. Lite irriterande, helst med tanke på att det var Valborgsmässoafton. Fick olika förklaringar från olika Fireflypersonal. En sade att det var problem på Subangs flygplats och en sade att de hade för få plan. De hittar bara på. Troligen var lunchplanet för tomt och de ville spara pengar. Väl hemma hade Michi fixat en liten utekväll med Thivanka och Pattu så vi gick till Bricks and Barrels och hade en jättetrevlig kväll!