28 maj 2014

Provat ny restaurang - New York Pizza

Skulle idag iväg till Bangsar Shopping Centre för att gå till Clarins där jag bokat tid klockan ett. Jag hade inte en aning om att det malaysiska skollovet började idag. När jag kom fram så var det helt fullt i garaget och efter att ha cirklat runt därinne i 20 minuter körde jag ut till där de har valet parking. Där visade det sig vara helt fullt också, så det blev till att ringa Clarins och säga att jag inte kunde komma. Helt otroligt! Åkte vidare ner till Bangsar Village för att hämta upp ett batteri till våra finska grannar på Langkawi och hittat i alla fall en parkeringsplats där.


När det var dags för lunch så gick jag till ett nytt ställe som jag läst om på en malaysisk matblogg. Det heter New York pizza och har fått väldigt bra recensioner. Här fick man gå fram till kassan och beställa och man kunde köpa slicer av olika pizzasorter.


Jag tog bara en slice av deras Buffalopizza och den var riktigt god. Restaurangen kändes kanske lite mer som en lunchrestaurang än som ett ställe att gå och äta middag på. Kul att pröva något nytt i alla fall. Restaurangen låg på samma gata som La Bodega, mitt emot.


Imorgon blir det award assembly. Spännande!