23 oktober 2017

Frukostmöte på Swedbank

Maria R och jag har försökt att få till en träff nu när jag har varit hemma, men det har i princip varit omöjligt. Till slut kom hon på den briljanta idén att jag kunde följa med till Swedbanks frukostmöte på Liseberg och lyssna på deras nationalekonom, Olof Manner. Det var precis som i gamla tider, när jag gick på denna typ av möten för Wallenstams räkning. Det var så roligt för jag träffade på flera personer jag kände, Kerstin Brandeby, Mikael Olsson och Tove Schmidt-Ärnlöv, som alla stelnade till och blev helt förvånande. Det var klart att det var ju fel person på helt fel plats. Så kul att träffa alla och väldigt intressant föredrag dessutom!



Maria släppte mig sedan vid Michis kontor och han skjutsade hem mig. Klockan var bara tio när jag var hemma igen. Det hade varit en tidig morgon. Tog mig en springtur på trekvart och sedan undrade pappa om jag ville äta lunch. Nu har vi snart provat alla Lerums restauranger. Idag blev det Le Rum, med kinesmat.


Så har min virkade figur blivit klar. Det är en cirka 40 cm hög giraff som är hur söt som helst. Den var jättekul att göra. Flera som vill ha den :)


Michi kom hem från jobbet och vi tog en lugn kväll alldeles själva hemma. Det var väldigt skönt!