24 november 2016

Utmaningar på pilates och till Langkawi

Som vanligt på torsdagar var vi iväg på Pilates. Michi var tvungen att sticka redan efter en halvtimme för han hade möte på kontoret. När jag är själv får jag göra lite andra övningar än när vi är två. Fick använda den här "sängen" idag som ser ut som något hämtat ur "50 shades of Grey". Väldigt roliga övningar i alla fall som krävde både styrka och flexibilitet.


Hemma och packade och fixade med lite mat som skulle med till konferensen till Langkawi och åkte sedan hemifrån vid ettiden. Tog tåget ut till KLIA 2 och hann med en kaffe innan det var dags att gå ombord.


Det bar sedan direkt av till mataffären för att handla saker på en lång lista. 


Åkte till Cactus och bokade bord inför i morgon då vi ramlar in tretton personer för att äta middag. Det är ett jättestort bygge på gång precis brevid restaurangen så den ser helt instängd ut snart.


Hem igen för att packa in alla mat och dryck. Hade också handlat vin m.m. brevid Sun Café och fick nu för första gången visa mitt pass. En tullare satt och lade in alla uppgifter på en dator och min gräns att köpa fem liter på en månad var snabbt fylld.


Förberedde för att göra glögg i morgon också. En krossad kanelstång, tio kryddnejlikor och en tesked kardemummakärnor lades i en deciliter vodka, täcktes med gladpack och får stå till sig över natten. Det luktar redan jul!