25 juni 2016

Midsommardagen och byte av gäster

Så var det dags för lite nya gäster igen. Tre personer lämnade Rörtången idag och två nya fyllde på, Daniel, Christoffer och Erik skulle på Bruce Springsteen-konsert och Fredriks kompisar Rai och Mike skulle komma. Jag åkte till Landvetter vid halvtvå för att hämta Rai och Mike. Mike flög dock på stand-by biljett och hade inte kommit med sitt plan så det fick bli två hämtningar. Rai och jag tog en tur till Lerum för att lämna av lite saker från landet och sedan gav vi oss iväg direkt.



Michi hade tagit med sig resten av gänget och åkt till Marstrand. Rai och jag promenerade ner till bryggan för att möta dem när de kom in.




Båten var helt täckt med folk, men låg ändå bra i vattnet som tur var.




Lite senare på kvällen, framåt halvåtta, var det dags att hämta Mike som kom med flygbussen. När jag stod och väntade på honom kom det säkert fram tre personer och letade efter burkar i soptunnorna. Vad är det som händer i Sverige...




Mike fick inte heller med sitt bagage så nu har vi en ny omgång att vänta på. Hemma satt alla och åt middag. Michi och jag tog en sväng över till Färnefalks där det alltid vankas pizza på midsommardagens kväll.




Det märktes att alla var lite trötta idag och kvällen blev inte lika sen som tidigare. Imorgon åker alla och det blir bara Fredrik med vänner kvar några dagar.