07 mars 2012

Årsmöte Swea 22 februari

Den 22 februari var det årsmöte för Swea hemma hos Ann-Sofie Jangbäck. Hon hade bakat fantastiska semlor. Något som alla verkligen ser fram emot och som nog lockar några extra Sweor att komma till årsmötet.



Det bjöds även på svenskt smågodis och det var många som strök omkring nära den skålen :)



Det var över 20 tjejer som kom vilket var väldigt roligt!




Efter en stunds fika och småprat var det dags för det egentliga syftet med mötet. Charlotte inledde och Lena blev sedan mötets ordförande. När det var dags att dra ekonomin var det min tur att förklara hur resultaträkningar och balansräkningar funkar och hänger ihop. Budget för 2012 godkändes också.



Jeanette pratade lite om våra donationer. Vi har köpt in svenska böcker som t.ex. Pippi Långtrump, översatta till engelska och har bland annat gett till UNHCR som jobbar med illegala burmesiska flyktingar och bedriver skola här i KL, samt till MCF - Madeleine´s Children Fund, som hjälper barn med cancer här i Malaysia.



Efter en timmes seriöst prat var det dags för lite lottdragning. Det fanns lite vinster kvar sedan vi hade världsmöte här i mars förra året så nu gjorde vi oss av med det sista.



Till sist fick den nya styrelsen ställa upp sig. Från vänster är det Lena - webansvarig, Nasha - program, Ann-Sofie - ny vice ordförande, Ulrika - program, Charlotte - ordförande, Anna - program, jag - medlemmar och kassör, Mica - programansvarig och Lotta - ny sekreterare.




Nu har vi ett nytt och spännande år framför oss med lite mindre jobb än förra året :)