02 juni 2017

Pizzakväll med Spinks

Så var det dags för sista turen upp till Langkawi innan sommaren i Sverige tar sin början. Jag åkte upp med halvelvaplanet som vanligt och kom fram till ett lite halvmulet Langkawi. Det är egentligen rätt skönt när inte solen ligger på för fullt.


Till kvällen hade vi bjudit in Katie och Jonathan Spinks, våra grannar här i hus nummer två. Vi skulle göra pizza här och min uppgift var att starta elden. Undrar om jag någonsin har gjort upp en eld... Det tog ett litet tag, men sedan var jag riktigt stolt över resultatet. Elden fick startas cirka två timmar innan för att ugnen skulle komma upp i rätt temperatur.


Michis plan, som skulle ha landat innan åtta, blev nästan en timme försenat. Vi tror att AirAsia hade för få passagerare på de två plan som gick med en timmes mellanrum och helt enkelt ställde in det första och knödde på alla på det sista planet. En inte helt ovanlig strategi här... Spinks kom ner vid åtta i alla fall och vi tog lite vin och små tilltugg tills Michi dök upp. Alla fick sedan göra varsin pizza som vi sedan delade i fyra bitar så att alla fick prova varandras varianter. Riktigt kul! Spinks är riktigt roliga vänner med en underbar brittisk humor som lockar till många skratt under en kväll.


Anna skickade ett foto från en festival hon är på med Wistla hela helgen. Ingen rast och ro från jobbet även om det ser rätt trevligt ut. De skall tälta tills på söndag och lyssna på fördrag, komiker och musik. John Cleese är bland annat där och hejade på Anna :) Hon får vara med om mycket! Fredrik skrev idag sin sista tenta för året på Kings. Första året är till ända och han tyckte det var så skönt. Imorgon bär det av ner till Victoria i Malaga och lite välförtjänt ledighet!