19 juli 2016

En vandring runt London

Michi och jag hade igår fått nycklarna till Annas lägenhet. Efter frukosten promenerade vi dit och plockade med det hon hade ställt fram och bar ner på gatan. Denna gång var det de få möbler hon har.


Som tur är så är ju taxibilarna stora i London så vi fick in allt och begav oss till hennes nya ställe.


Skönt för henne att slippa åka tusen vändor med allt själv! Nu har hon kanske två lass kvar innan hon kan börja städa ur den gamla lägenheten. Fredrik har skickat in alla sina handlingar för den nya lägenheten, men Mateo är på väg till Ecuador och Edward har rest till Spanien så det verkar inte helt lätt att få in allt från dem och det är ju rätt bråttom.


Vi bestämde oss för att promenera från lägenheten mot St John´s Wood Station för att kolla in området lite. Helt plötsligt upptäckte vi att vi gick på Abby Road och kom fram till Abby Road Studio där Beatles spelade in sin musik!



Vi tog givetvis kort när vi korsade det berömda övergångsstället där Beatles gick över. En väldigt välkänd bild över bandet!



Vi fortsatte bort mot Marylebone och hamnade på St John´s Wood High Street som var en jättemysig gata med små restauranger och butiker.


Passerade en helt fantastisk slaktarbutik.



Efter cirka 10 kilometers promenad belönade vi oss med en öl och ett litet mellanmål.



Det bar sedan av hemåt ett par timmar innan det var dags att möta Anna på The Volunteer nere på Baker Street. Det var dags för styrelsemöte med barnen.


Anna ville gärna ta med oss för middag på Kingly Court, ett nytt ställe hon upptäckt med Madeleine och Caroline. Det ligger precis vid Carnaby Street.



Här fanns en pub som inte många känner till som är byggd i en gammal tunnelbanestation. Tyvärr kunde vi inte få komma in då man måste vara minst 21 år.


Själva området var uppbyggt i tre våningar runt en öppen plats och det var fullt med restauranger överallt. Såg jättetrevligt ut. Vi valde ett ställe högst upp som Anna inte provat tidigare.


Bordet var gjort på ett gammalt flipperspel.


Maten var god i lite Hard Rock-stil och personalen var jättetrevligt. Efteråt blev det taxi hem eftersom Anna skall jobba i morgon. Nu fick vi krama om henne ordentligt och säga hejdå. Nu blir det troligen inte att vi ses förrän till jul och det känns otroligt långt borta!!!