31 december 2017

Nyårsafton 2017

Efter en lugn dag hemma kom Ola och Catrin hem till oss på en fördrink innan nyårsfesten.


Vi åkte sedan ner till Pelangi för att äta halvåtta och vänta in det nya året. Efter lite strul med att få vårt bord så kunde vi sitta ner.


Hotellet hade byggt upp allt möjligt på stranden. Förutom en fantastisk buffet så hade de tivolistånd, en scen med riktigt bra band, eldkonstnärer och mycket annat.



Jag fick posera brevid lite upplysta renar. Såg roligt ut i det här klimatet.


Michi träffade på två seriefigurer. Det var verkligen kontrasternas afton. Seriefigurer blandade med salsadansare och bellydancing. Allt erbjöds.


Här är sångaren med en helt fantastisk röst. Iförd kjol men till hundra procent säkerhet en man.


När klockan närmade sig tolv köpte vi in lite bubbel och promenerade ner på stranden.


Så slog klockan tolv och fyrverkerierna började smälla av i imponerande skala i år igen.


Vi tog en selfie på hela gänget. Lite lätt skräckslagen blick på fotografen...


Nu är ännu ett år till ända. De bara springer förbi. Vad har då utmärkt detta året. Framför allt har det varit mycket resande. Vi åkte hem till Helenes 50-årsfest och sedan var jag hemma i maj för att gå på skrivarkurs i Marbella. Så var vi hemma över sommaren, hemma igen i oktober och så vid jul. Dessutom hann vi med lite skidåkning i Japan där emellan. Många flyg blev det så nu har vi guldkort på KLM :) Anna bytte jobb i höstas och började på Gartner och Fredrik har klarat av King´s hur bra som helst och är nu uppe i halvtid. I slutet av året sålde vi vårt gamla kontor och flyttade till nya lokaler vid KL Sentral. I år har vi fått tillbringa lite mer tid med barnen vilket alltid är det bästa, men nyår firade vi alla i olika delar av världen; vi på Langkawi, Anna i Luxemburg och Fredrik i Spanien. Det är väl vår lott i livet ett tag till att försöka trixa till det så bra det går så att vi kan ses i olika hörn. I mars kommer både Anna och Fredrik hit och det ser vi redan fram emot! Tack för ännu ett fantastiskt år. Nu ser vi fram emot 2018!!