09 augusti 2014

Packning och röj hemma

Kände mig mycket bättre idag så det var väl tur att jag vilade igår. Det är mycket som står på listan att göra innan avfärd och på ett sätt är det bra att vara själv för då kan jag jobba på.

Grusgången har nu gåtts igenom minutiöst. Alla gröna växter och gräs är borta, precis som alla mina naglar... Jordsvarta fingrar och skrapsår, inte så snyggt på händerna, men väldigt fint i trädgården. Köpte även en spray till ställen där gräset vunnit över gruset och det har redan börjat gulna nu på eftermiddagen. Detta skulle vara ett nytt och miljövänligt märke, verkar ju funka bra!

Huset har fått sig en genomkörare, dammsugit överallt, sängkläderna tvättade och bytta, maten som skall med till Malaysia är inhandlad och nu återstår bara att åka hem till pappa och skriva ut boardingkortet.

Extra kul idag när min kusin Janne kom över på en fika och vi fick sitta och prata av oss lite i en dryg timme. Stackarn åkte på att hjälpa mig in med utemöblerna också :) Nu börjar det se färdigt ut. Växterna skall vattnas, timers ställas in och lite annat, men listan har krympt betydligt!



Efter lite rensning i kyl och frys så hittade jag att vi hade lite god löjrom kvar, så det fick bli min middag ikväll. Vilken lyx och det absolut godaste som finns. Imorgon bär det av till resten av familjen!

Fick bild från Michi idag där Anna var i full färd med att måla en vägg i utomhusbaren på Langkawi.


Det blir en resa upp över Merdeka, nationaldagen här, troligen. Kul att se hur allt går framåt.